Måndag #31

Efter att ha läst två böcker i serien väldigt tätt inpå varandra plockade jag inte upp den tredje boken ur Ett hov av taggar och rosor/A Court of Thorns and Roses-serien direkt, jag tänkte att jag behövde något annat emellan. Trots att jag har läst Ett hov av dimma och vrede förut, visserligen på engelska, blev jag överraskad av twisten på slutet och hjärtat knöt sig lite grann i mig.

Jag bestämde mig istället för att plocka ut Hans majestäts drake av Naomi Novik. I början tyckte jag att den var lite knölig med språket, det kändes som att den gick väldigt långsamt att läsa. Jag tror att meningsuppbyggnaden är lite annorlunda och meningarna är ofta väldigt långa. Efter ett tag var det ingenting jag tänkte på och nu tycker jag att bandet mellan Laurence och Temeraire är så fint så att jag blir lite rörd.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s