Måndag #32 – nya böcker!

I torsdags tänkte jag att jag skulle kika efter nästa del i Temeraire-serien på second hand. De hade inte den men jag hittade två andra böcker!

Delat byte är del fem i Stephanie Plum-serien. Nästa bok jag ska läsa är den fjärde boken så jag får vänta lite med att ge mig på den här. Jag har hört att de är bättre på engelska men jag tänkte att jag kunde prova den här på svenska när jag ändå gick förbi den…

Morgongåvan äger jag faktiskt redan ett exemplar av. Jag tycker väldigt mycket om den här boken och jag har för mig att den är väldigt svår att få tag i på svenska numera. Om jag inte minns fel tänkte jag ge bort en utgåva av den här i present för några år sedan men kunde då inte hitta den. Jag kommer inte ihåg vem det var jag tänkte ge bort den till men jag tänkte att jag skulle passa på att köpa den och ha den i hyllan tills jag vill ge bort den nästa gång.

Just nu läser jag Bachelors Get Lonely av A. A. Fair (Erle Stanley Gardner) och A Court of Wings and Ruin av Sarah J. Maas.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s