Måndag #35

I fredags fick jag hem lite böcker som jag hade beställt! Två av böckerna som jag ville ha kom inte med i paketet, den ena var slut hos leverantören och den andra verkade ta väldigt lång tid så den kanske dyker upp så småningom. Kanske får jag beställa dom någon annanstans ifrån, vi får se vad som händer!

Nytt till samlingen är Better Read than Dead, del två i serien Psychic Eye Mystery. Del sex i den nyaste Kitty-serien Secret at Mystic Lake. Jag köpte också The Priory of the Orange Tree av Samantha Shannon. Jag har läst och tyckt väldigt mycket om de två första böckerna i The Bone Season-serien av samma författare och jag har hört en massa bra om den här boken. Jag har för mig att den dök upp bland rea-titlarna så jag passade på. Jag har inte läst in mig så mycket på vad den handlar om, vad jag förstår så är det en självständig bok som kanske har drakar i sig? Tjock som tusan är den i alla fall!

Nu har jag många nya (och gamla) spännande böcker att välja på här hemma. Ändå så var det några stycken som lyckades följa med hem från biblioteket också. Vi får se vad som blir upplockat härnäst!

Bokcirklandet på jobbet fortsätter. De senaste kapitlen i Artemis (Andy Weir) var riktigt spännande och jag ska strax sätta mig och läsa två kapitel inför morgondagens diskuterande. Annars läser jag fortfarande A Court of Wings and Ruin av Sarah J. Maas och har börjat läsa Kitty och smaragdens gåta av Carolyn Keene. A Court of Wings and Ruin är bra men ibland känns den också lite för lång. Kitty och smaragdens gåta är lite mellanläsning, ibland behövs det en bok som är lättläst och inte så mycket att smälta.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s