Måndag #36

I helgen som var läste jag ut tjockisboken A Court of Wings and Ruin, jag ska se om jag kan få till en recension någon gång under veckan. Just nu läser jag aktivt i de här tre böckerna: Kittys spännande sommar, Artemis och Quiche of Death.

Kittys spännande sommar tillhör serien Nancy Drew Files och just den här innehåller tre böcker där Kitty, George och Bess är ute och reser och umgås med snygga killar. Jag tror att författarna här ville rikta sig till en liten annan målgrupp en i de tidigare böckerna för det är inte lika mycket fokus på själva mysterielösandet som det brukar. Jag är inte riktigt nöjd med detta men kanske får det bli i en recension om detta när boken är utläst.

Artemis blir utläst till på fredag då vi ska ha det sista bokpratet med jobbet (numera över nätet när vi alla jobbar hemifrån). Vi har börjat fundera på vilket som ska bli nästa bok, spännande!

Quiche of Death var en av ett gäng böcker som jag köpte en gång för att prova på lite nya mysdeckar-serier. Jag har läst en bit in boken och jag tror att serien om Agatha Raisin är en jag kommer att samla på mig. Det är inte lätt att inte tycka om Agatha.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s