Måndag #42

I långhelgen läste jag ut två böcker; Murder of Crows av Anne Bishop och Better Read than Dead av Victoria Laurie. Två väldigt olika böcker men bra båda två! Ambitionen finns att det ska dyka upp bokrecension på båda två men vi får se när det blir.

Jobbcirkelboken, Flickan från ingenstans, har tagit en liten annan karaktär just nu, det ska bli spännande att se vart det lutar. Jag har fortfarande en 30 sidor att läsa inför morgondagens diskussion så potentiellt hinner mycket hända.

Annars har jag precis börjat läsa Bone Crossed av Patricia Briggs, det är del fyra i serien Mercy Thompson. Det är en serie som jag tycker mycket om! Jag fick hem del fyra, fem och sex i serien förra veckan. Jag lånade ut första delen i serien till min lillasyster i helgen, jag hoppas att hon ska tycka om den!

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s