Måndag #43

I torsdags hittade ett gäng Castle-böcker hem till mig! De ska bli spännande att läsa. Extra nyfiken är jag på om det finns en karaktär Schlemming i andra boken (som Castle omnämner i tv-serien) eller om han blev struken tillslut.

I dag lyssnade jag klart på Druid Vices and a Vodka av Annette Marie, del sex i serien The Guild Codex: Spellbound. Den var okej men lite långtråkig, vi får se om jag tar mig för att lyssna på någon mer del när den kommer. När jag var hemhemma förra helgen fick jag med mig ett exemplar av Catharina Ingelman-Sundbergs Låna är silver, råna är guld. Jag har inte läst första delen Kaffe med rån så jag började lyssna på den i dag när jag planterade lite blommor. Helge Skoog tycker jag om som uppläsare, jag lyssnade en del på honom när jag var liten.

Jag läser också Bone Crossed av Patricia Briggs och läser på i jobbcirkelboken Flickan från ingenstans av Justin Cronin.

Vad läser du just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s