Måndag #45 – läsutmaningssammanfattning och TBR-jar

Läsutmaningen Läs dina favoriter tycker jag gick mycket bra! Jag hann läsa ut Bone Crossed, Tjänster och gentjänster, Sommar på den lilla ön i havet och Bad Mermaids. Jag läste i jobbcirkel-boken Flickan från ingenstans och hann påbörja The Case of the Stuttering Bishop. Allt som allt läste jag 1049 sidor. Jag tror inte att alla böcker kommer att få en stor recension men jag kanske slänger ihop ett samlingsinlägg med lite kommentarer om böckerna.

I dag när jag hade slutat jobba satt jag och klippte till lite gula lappar och började skriva boktitlar till min TBR-jar, min att-läsa-burk. Jag sitter och funderar på vad jag ska klämma in mer i dagens inlägg men jag tänker mest på att skriva fler lappar till burken och funderar på om jag också ska dra en lapp nu snart.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s