Måndag #46

För något år sedan började jag samla och läsa böckerna om Cherry Ames. Jag har haft en hög med böcker som jag inte kunnat läsa för att jag saknade nästa bok i serien. Förra veckan bestämde jag för att göra något åt det och i dag kom två nya (fast gamla för de har några år på nacken) Cherry Ames fram på posten. De var i mycket fint skick! Nu har jag täppt igen två hål så nu har jag att läsa ett tag.

Vi är nästan klara med jobbcirkelboken Flickan från ingenstans av Justin Cronin, på tisdag ska den vara utläst för slutdiskutering och ny bok väljas. Jag tycker att den har tagit väldig fart här på sistone och varit väldigt klurig att förutsäga (men några rätt har vi fått i vårt gissande).

Bokcirkeln från universitetet har också dragit igång igen, vi valde den här gången Mormor hälsar och säger förlåt av Fredrik Backman. Den har varit på min att-läsa-lista ända sedan den kom ut så det är på tiden att den blir läst!

Är ni med i någon bokcirkel?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s