Måndag/Monday #53

Den här högen är en böcker jag påbörjat men sen pausat lite när jag hittat andra böcker att läsa-hög. The Last Wish är en Witcher-bok. Den innehåller många små noveller och jag tror jag är mitt uppe i en av dom.

En oscariansk skandal är med i årets bokutmaning, i den är Sherlock och Watson i Stockholm.

Heat Wave är den första boken om Nikki Heat som tv-serie-författaren Castle skriver. Jag har läst boken förut och tanken var att jag skulle läsa böckerna i samma takt som de släpptes i tv-serien men det blev inte riktigt så. Jag uppskattar den mer nu än förra gången jag läste boken för nu är likheten mellan karaktärerna och brottsutredningen mycket tydligare. Det har den också lite emot sig för tittar man på serien samtidigt är det lätt att blanda ihop utredningarna lite.

Fritt fall köpte jag av författaren, en egenutgiven bok som ska bli rolig att läsa. Jag tror jag prioriterade någon annan bok eftersom jag tyckte att huvudpersonens relation med pojkvännen (som vi vet kommer ta slut strax) var lite jobbig att läsa om.

De första tolv är fortsättningen på Flickan från ingenstans som vi läste tillsammans med jobbet. Det ska bli spännande att läsa fortsättningen.

Kitty och fallet i Yellowstone påbörjade jag när jag ville ha något lite lättare och mysigt att läsa.

Vad läser ni just nu?

Jag har en ekorre som ibland hälsar på min balkong och hoppar vidare på fönsterkarmarna någon annanstans. I dag fick jag en ganska bra bild på den mitt i språnget!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s