Måndag/Monday #54

De senaste dagarna har jag mest läst i tidningen Skriva. Jag köpte den för att ha någonting att läsa på tåget. Jag har lite kvar att läsa i den, ganska intressant och mysig läsning. Det var intressant att bland annat läsa reportaget om Camilla Läckberg och kritiken runt henne och hennes böcker.

Ibland kliar det i fingrarna efter att skriva lite, att skapa en historia. Jag har ofta varit bra på att hitta på nya idéer och börja skriva på något men brukar inte komma så långt. Kanske att det blir lite mer skrivet så småningom.

Med mig på tåget hade jag också boken Picture Miss Seeton av Heron Carvic. Det blev aldrig att jag påbörjade den men det verkar vara ganska snart på tur i läshögen. Jag läste en gång en lista med rekommendationer på mysiga böcker, det kan ha varit en mysig mord-bok-lista. Den gången var jag på jakt efter några nya serier att kanske samla på så jag köpte första boken i tre serier; Agatha Raisin av M. C. Beaton, Miss Seeton av Heron Carvic och St. Just Mystery av G. M. Malliet. Av dessa har jag läst den första Agatha Raisin, att jag tyckte mycket bra om den bådar gott för de andra två också!

Som avrundning får ni en bild på två söta kaniner jag såg i helgen.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s