A Vision of Murder

A Vision of Murder – Victoria Laurie
Originaltitel: A Vision of Murder (2005)
Serie: Psychic Eye Mystery #3
Första boken i serien: Abby Cooper, Psychic Eye #1
Längd: 296 sidor
Förlag: Signet Mystery

Från bokens baksida:
When Abby gets roped into investing in a fixer-upper, she has no idea she’ll go from real estate mogul to real-life ghostbuster. After the deal is closed, phantom inhabitants of the house replay a violent night from long ago that ended in the murder of a beautiful blonde. The only way to evict the house’s spectral tenants—and save Abby’s handyman from flying drills—is to uncover the dead woman’s identity and solve her murder.

Jag tycker mycket om synskheten som finns i Abby Cooper-serien. Det är en blandning av små bilder som dyker upp i huvudet blandat med en väldigt praktisk lögndetektor. De är väldigt bra balanserade så att det blir lagom svårt att lösa mysterierna. I den här boken har Abby semester från sitt kontor och tar för tillfället inte emot kunder men ibland hjälper hon en främling på gatan eller någon annan helt orelaterat till fallet. Jag tycker mycket om Abbys små visioner när hon hjälper andra.

Det jag tyckte mindre om i boken var Abbys och Dutch relation. Det känns som att författaren mest lägger in trubbel för att det ska hända någonting mer än själva fallet, jag tycker att hon kan lägga fokuset någon annanstans och låta Abby och Dutch skärpa till sig.

Jag gav boken 4 av 5 stjärnor – jag tyckte mycket om den.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s