Måndag/Monday #57

Jag ska försöka att inte skriva ett för långt inlägg, vi får se hur det går!

I fredags nådde jag mitt Goodreads-mål att läsa ut 70 böcker i år. När jag satte målet tänkte jag att jag inte ville sätta det för högt för jag ville kunna läsa utan att stressa och kunna välja tjockare böcker om jag ville det. Lite i bakhuvudet har jag att jag vill nå 100-strecket innan året är slut men vi får se hur det går med det! Boken som hade äran att bli den 70:e var Kitty och fallet i Yellowstone av Carolyn Keene. Även denna var som vanligt en ganska mysig Kitty-bok.

Under veckan som gick så passerade min födelsedag. Jag hann med två födelsedagsfiranden och det blev några present-böcker. Frost Burned var med på min önskelista, tack! Maigret-böckerna var en trevlig överraskning. Jag har inte läst någon i serien förut men serien har någon gång varit på min radar för jag hade lagt till den första boken i serien på min att-läsa-lista på Goodreads. Serien omnämns också i Bo Lundins Spårhundarna, ett gäng karaktärer som jag har tänkt att jag ska beta av.

Ett tag skickade jag en del vykort via hemsidan Postcrossing. Jag har haft uppehåll ett tag men nu tyckte jag att det var dags igen. Jag ska strax lägga några vykort på lådan så att de kommer iväg i morgon. Eftersom jag är väldigt bra på att separera alla mina olika projekt så har jag annan blogg där jag skriver om lite roligare utgående och inkommande post. Mest bilder på vykorts-framsidorna och frimärkena.

Tycker ni om att skicka vykort och brev?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s