Killer Insight

Killer Insight – Victoria Laurie
Originaltitel: Killer Insight (2006)
Serie: Psychic Eye Mystery #4
Första boken i serien: Abby Cooper, Psychic Eye #1
Längd: 278 sidor
Förlag: Signet Mystery

Från Goodreads:
When her relationship with FBI agent Dutch Rivers skids to a halt, Abby Cooper is fully aware that a wedding isn’t the best post-breakup scenario. But when a friend from the Mile High City finds herself short one bridesmaid, it doesn’t take a professional psychic to see the opportunity for a much-needed getaway.

High altitudes can be healing, and Abby reunites with friends–especially her childhood crush Duffy McGinnis, now town sheriff…not to mention tall, dark, and yummy. But Abby needs more than a shoulder to cry on. One bridesmaid after the next is mysteriously flying the coop, and Abby’s intuition tells her their final destinations aren’t pretty.

Abby har ett samarbete med polisen i en annan stad i Killer Insight. Hon är med personer hon har känt sedan hon var liten och de litar blint på hennes förmåga. Lite märkligt kändes det att de bara tog hennes ord och fördelade sina resurser enbart efter vad hon kände. Det hade känts rimligare om de kanske la de mesta av resurserna där men också kollat andra spår ifall någon av Abbys läsningar hade varit fel eller betydde något annat än de trodde.

Förra boken tyckte jag hade lite för mycket relationsdrama. Visst hade den här lite det också men den höll sig på en mycket bättre nivå. Jag var lite orolig för vart boken var på väg. Jag hoppas de inte strular till det för mycket nu och inte bråkar för mycket.

Jag hade mina aningar om vem som var den skyldige ganska tidigt. Jag känner en mix av att det var lite för stora hintar och att det var lagom klurigt eftersom jag inte riktigt var säker på min sak, det var en del villospår som gjorde att det var möjligt att tro på andra gärningspersoner med.

Jag fortsätter att tycka om serien och ser fram emot att läsa nästa del, Crime Seen.

Jag gav boken 4 av 5 stjärnor – jag tyckte mycket om boken.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s