Måndag/Monday #56

I helgen umgicks jag och några kompisar, det var en mycket trevlig helg! Innan vi träffades hade jag lite tid att utforska en ny bokhandel och jag råkade köpa en bok. Girls of Paper and Fire av Natasha Ngan. Framsidan är riktigt snygg och handlingen verkar lovande. Efter att ha läst lite början på recensioner (ungefär nu) så verkar den gå åt ett annat håll än vad jag trodde men jag hoppas att tycker mycket om den ändå!

I en av mina bokcirklar ska vi diskutera Den underjordiska järnvägen av Colson Whitehead nästa vecka. Jag påbörjade den i dag så jag har än så länge inte så mycket att säga om den. Jag tror att den kommer vara lite jobbig att läsa men jag hoppas att jag kommer tycka om den ändå.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s