Måndag #58

Jag var inne och jobbade på kontoret i dag och passade på att kika lite i bokbytarhyllan. Lite grann har det hänt i den även om många böcker fortfarande är samma. Jag är lite nyfiken på Kyldygnet och Mördar-Anders, kanske följder de med mig hem någon gång om ingen annan hinner före.

Just nu läser jag mest aktivt i Heat Wave av Richard Castle. Det blev lite många böcker emellan och jag glömde bort det mesta som hänt så jag började om min omläsning från början igen.

I fredags träffades ena bokcirkeln och pratade om Den underjordiska järnvägen av Colson Whitehead. Medelbetyget på boken blev 3,5 av 5 stjärnor. Jag tyckte det var en intressant läsning och det känns lite knäppt att det en gång har varit sådär.

Bokcirkeln har nu påbörjat processen att välja en ny bok, vi får se vad som blir valt tills nästa bokprat.

Jag hoppas att ni har en bra måndag!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s