Måndag/Veckouppdatering #71 – hur gick årets utmaningar?

Gott nytt år vänner!

Jag har sett en del mål och utmaningar dyka upp på olika bloggar och Instagram-konton. Det är väldigt roligt att se hur det har gått under året och vilka nya utmaningar som antas.

Jag hade två utmaningar 2020. Ett Goodreadsmål att läsa 70 böcker (med ett inofficiellt mål på 100 när jag passerade 70), den klarade jag med flera böcker med godo – 115 böcker blev registrerade på Goodreads.

Den andra utmaningen var att läsa 12 stycken specifika hyllvärmare. Jag läste fler än 12 hyllvärmare men jag hade 3,5 böcker kvar på den specifika listan. En förlust-vinst på den utmaningen skulle jag säga. Jag läser hellre saker som inte står på en lista.

Nästa år tänkte jag ha så få utmaningar som möjligt och bara läsa det jag känner för. Eftersom det närmsta biblioteket har varit stängt har det blivit mycket egna böcker det här året. Under 2021 vill jag fortsätta läsa egna böcker, från ljudbokstjänsen, och kanske våga köpa nya böcker som jag inte sett så mycket om. Prova lite nytt. Det ska också bli spännande att de vad de två bokcirklarna har att erbjuda, det har blivit flera böcker lite utanför min bekvämlighetszon det gångna året.

Jag kommer också sätta ett Goodreadsmål men vilket antal har jag inte bestämt mig för än.

Har ni några läsmål under det nya året?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s