Måndag #70

I söndags pratade universitetsbokcirkeln om Niceville. Den fick höga betyg av allihopa, den var mycket omtyckt. Den förvånade mig och jag gav den 4 av 5 stjärnor.

Ur On the Prowl har jag läst de två första historierna. Alpha and Omega, som jag köpte boken för och Inhuman. Den första tyckte jag om och ser fram emot att läsa första boken i samma serie. Inhuman var del 3.5 i en serie och även om jag förstått att den här är i princip fristående från föregående böcker i serien så kändes det som att jag saknade lite av världsbygget här, jag gissar att vi fått lite mer förklaringar av världen i tidigare delar även om böckerna handlat om andra karaktärer. Jag tror att jag vill läsa mer i den här serien, jag vill veta vad som händer.

Ikväll ska jag börja läsa A Nancy Drew Christmas, jag hoppas att den är lika julig som titeln utlovar!

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag, Swedish and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s