Måndag/veckouppdatering #76

Vi närmar oss 10% av lästa sidor av det olästa hemmabiblioteket! Under förra veckan trillade det också in två nya böcker vilket betyder att siffrorna har rört lite på sig, förutom att fler sidor blivit lästa.

De nya böckerna som trillade in är Night Broken och Fair Game av Patricia Briggs, båda böcker ur samma värld men ur olika serier. Night Broken är nästan avslutad, den blir förmodligen utläst ikväll.

Vi har snart läst ut The Third Twin med jobbcirkeln, det är tre diskussioner kvar men jag skulle gissa att den blir utlöst någon gång nästa vecka. Jag har redan tagit bilden som åker upp på Instagram när boken är klar, boken tillsammans med ett av mina nya Legoset. Lego är roligt att bygga med, speciellt när bitarna är i fina färger!

I torsdags diskuterade universitetsbokcirkeln Jamåhonleva av Anders Roslund. Det verkar inte vara någon bok som någon av oss typiskt läser i vanliga fall men de av oss som läste klart boken uppskattade att prova läsa någonting utanför vår vanliga radar. Jag gav den 2.5-3 stjärnor, den var okej. Ganska spännande.

Är du med i någon bokcirkel? Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s