Måndag/veckouppdatering #75

Jag kände att jag ville uppdatera mina veckosummeringar lite så februaris färg blir blå. Nu är jag nära att ha läst 10% av mina alla sidor! Än så länge har det inte dykt upp några nya böcker i hyllan som förvirrar statistiken något men det dröjer nog inte jättelänge innan det ploppar in någon mer bok i mina hyllor, det är några böcker som är beställda som kanske börjar dyka upp innan veckan är slut.

Just nu läser jag främst tre böcker. It Shouldn’t Happen to a Vet, The Third Twin och A Nancy Drew Christmas.

Kittyboken är en eftersläntrare från i julas när jag tänkte att jag skulle prova på att läsa en Kittybok med jul-tema. Det är en del andra böcker som har kommit i vägen men det blir läst i den lite nu och då. Än så länge kan jag inte säga att det är så mycket som tyder på jul i boken, det är mest vintrigt med all snön men det är inte helt fel del!

The Third Twin är den nuvarande jobbcirkelboken (och också en gåva från min kompis Z), jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den än. Det finns saker jag inte gillar med den men den är också ganska spännande.

It Shouldn’t Happen to a Vet har jag precis börjat att läsa och än så länge så är den precis så mysig som jag kommer ihåg att den första boken var. Jag ser fram emot fortsättningen!

Ibland tänker jag lite på alla bokrecensioner jag tänkt att skriva som inte blivit av. Kanske att det dyker upp ett inlägg med lite sammanfattade tankar, kanske att det kommer någon längre recension. Vi får se vad som händer!

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s