Mina tjockaste olästa böcker

Här är en bunt av mina tjockaste olästa böcker. Från The Priory of the Orange Tree på 830 sidor till Vision in Silver på 511 sidor.

The Priory of the Orange Tree är skriven av Samantha Shannon som också skriver serien Bone Season som jag gillar mycket. Det här är en fristående bok och jag har bara hört bra saker om den.

De första tolv är fortsättningen på Flickan från ingenstans som vi läste tillsammans på jobbet. Jag tyckte den första var spännande och ville gärna läsa fortsättningen så denna införskaffades med.

The Oxford Book of Detective Stories är en samling noveller av olika författare med detektiv-tema.

Konsten att få mentala superkrafter fanns det ett gäng exemplar av på jobbet som blivit över vid utdelning av sommarpresent där alla fick en inslagen bok. De överblivna böckerna åkte in i bokbytarhyllan som jag startade upp och denna fick följa med hem.

Uppstigningens brunn är en fortsättning på Det sista riket. Den första boken sträckläste jag och när jag såg Uppstigningens brunn del 1 och 2 på bokrean så slog jag till direkt. Dock så måste jag nog läsa om första boken innan jag ger mig på nästkommande delar.

Vision in Silver är del tre i serien The Others, en serie där det är de övernaturliga varelserna som styr istället för att leva i skymundan som de ofta gör i andra serier. Den här är påbörjad och väntar på att få bli färdigläst.

Som alltid när jag kikar igenom hyllorna så blir jag sugen på att läsa allihopa, jag ska bara komma på vilken jag ska börja (eller fortsätta på) först…

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in TBR and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s