Levande död i Dallas

Levande död i Dallas – Charlaine Harris

Original title: Living Dead in Dallas

I give this book 3 stars out of 5 possible.

Previous books in this series: Död tills mörkret faller

Other books in this series: Klubb död, Död i andras ögon och Hur död som helst. Not translated yet: Definitely Dead, All Together Dead, From Dead To Worse, Dead And Gone, A Touch Of Dead (en samling med noveller om Sookie Stackhouse), Dead In The Family och Dead Reckoning.

Jag tycker att Levande död i Dallas var ganska annorlunda i jämförelse med Död tills mörkret faller. Det kretsade fortfarande runt ett problem, men det var annorlunda. I första boken lär man känna Sookie och Bill och ett flertal andra personer som kan vara viktiga i berättelsen, det var lite det boken fokuserade på. I Levande död i Dallas fokuserade man mer på problemet i boken, man känner redan personerna tillräckligt bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska jämföra böckerna, de är bra på olika sätt. Det blev inte riktigt att jag läst den här boken på engelska, som jag hade tänkt, men det gick endå. Jag störde mig inte lika mycket på vissa formuleringar i den här boken som jag gjorde i första. Jag får se hur det blir med nästa bok i serien.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s