Karriär och köksbesvär

Karriär och köksbesvär – Sophie Kinsella

Original title: Undomestic Goddess

I give this book 5 stars out of 5 possible.

Samantha är en framgångsrik jurist på en stor advokatfirma i London. Hon jobbar hårt för att bli delägare, det är hennes högsta dröm. Men hon ett misstag och får panik. Hon kliver på ett tåg som hon inte vet vart det är på väg, ringer på en dörr för att be om ett glas vatten och får ett jobb som hushållerska. Problemet är bara att hon inte vet någonting om hushållsarbete.

Flera gånger när jag läste Karriär och köksbesvär kom jag på mig själv med att sitta och le fånigt åt vad som hände i boken. Det är en sån här bok som man kan läsa hur många gånger som helst. Den är så mysig, smart och full av humor. Jag älskar böcker med humor. En typisk feel-good-bok.

Jag själv har lite svårt att tänka mig hur någon kan absolut ingenting om hushållsarbete. Att hon därför inte kan mer än att rosta bröd och koka kaffe är lite underhållande. Jag gillar hur Sophie Kinsella har kommit på alla hennes misslyckade försök att göra saker. Hur det blir fel, men samtidigt så rätt.

Och man kan inte annat än älskar Nathaniel. Mer säger jag inte, det får man läsa själv.

Absolut läsvärd!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Karriär och köksbesvär

  1. Pingback: Oktober 2011 « I read quite a lot

  2. Bea says:

    Jag gillade verkligen den här boken också, när jag läste den, och för mig tillhör den Kinsellas bästa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s