Tävling

Är det här två böcker som du har tänkt att läsa? Eller några som du har läst men känner att du vill ha i din bokhylla? Eller bara känner för att vara med i en tävling och vinna dessa två böcker av annan anledning? Då kan du slänga iväg en liten kommentar och säga att du vill vara med i min utlottning av Dave Pelzers Pojken som kallades Det och Pojken som inte fanns. Böckerna är i nyskick. Det går också att mejla till yrsha(a)haveyoureadthisone.com.

Om man vill vara ute i sista minuten kan man anmäla sig på måndag, den 16:e juli 23:59. Vinnaren utses följande dag.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Contest and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Tävling

 1. Anna G says:

  Hej!
  Jag är gärna med, har inte läst böckerna men skulle gärna vilja 🙂

  Mvh
  Anna

  P.S Stämmer mailadressen? försökte maila men fick meddelande från hotmail att det misslyckades

 2. Bokparadiset says:

  Åh, jag har länge velat läsa pojken som kallades det, därför hade det varit roligt om jag vann! 🙂

 3. Jag är så gärna med och tävlar om dem! Har inte läst de, men har velat göra det så många gånger.

 4. Lena says:

  Böcker som jag tänkt läsa hur länge som helst. Måste bli av snart!

 5. Anna Granström says:

  Hej Yrsha!

  Vilken fin idé med en bokblogg! Mer sådant! Och faceboken är en bra advertisement så man hittar hit 🙂 Jag har läst några liknande böcker, på franska otroligt nog, men just dessa ha jag inte satt tänderna i. Mycket på grund av att jag hört hur tunga de är. Men nu har jag börjat läsa extremt mycket igen och är sugen på allt! Jag är med andra ord gärna med i din utlottning 🙂

  Hoppas allt är väl med dig och familjen! Kram

  • Yrsha says:

   Anna! Tack! Var inte säker på om någon skulle hitta hit, men tänkte att jag kunde länka i alla fall.
   Allt är bra här, vi njuter av sommarlovet! Kram 🙂

 6. Johanna says:

  Har inte läst böckerna, men är med i tävlingen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s