Måndag #3

Två nya böcker har hittat sig in i min samling den senaste veckan efter att jag passerade en mycket trevlig bokhandel. Det blev två urban fantasy-böcker som båda var den första boken i en serie. Moon Called av Patricia Briggs var en av dom och är också boken som jag läser just nu.

I dag plockade jag fram kameran, det har kliat lite i fingrarna efter att fotografera lite grann. Katten vill gärna vara med när man pysslar med någonting i trädgården så hon fick självfallet vara med på bild.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s