Down the TBR-Hole #6

Lost in a Story började med Down the TBR Hole-inläggen. Mer om dessa hittar ni på mitt första inlägg. Kort sagt går det ut på att rensa i sin att-läsa-hylla på Goodreads.

De tre första böckerna; The Notebook och The Wedding av Nicholas Sparks och A Thousand Splendid Suns av Khaled Hosseini är rekommendationer av Z.
Beslut: Stannar.

Royal Date – Sariah Wilson
Den här finns inte att låna, finns inte på min ljudbokstjänst och är lite för dyr för att köpa, den gick över min ”så gärna vill jag läsa den”-gräns.
Beslut: Åker.

The Wishing Spell – Chris Colfer
Den här finns att låna på biblioteket.
Beslut: Stannar.

The Secret Diary of Lizzie Bennet – Bernie Su
För några år sedan kom det en youtube-serie av en moderniserad Stolthet och fördom. Den här boken hörde ihop med den serien. Jag läser gärna olika versioner av Stolthet och fördom, och den här finns på min ljudbokstjänst så den får stanna kvar.
Beslut: Stannar.

The Epic Adventures of Lydia Bennet – Kate Rorick, Rachel Kiley
Den här hör till samma youtube-serie som ovan, den finns också hos min ljudbokstjänst.
Beslut: Stannar.

The Atrocity Archives – Charles Stross
Den här tror jag att jag har fått rekommenderad av bror R. Det såg ut som att den fanns på biblioteket, men det är något knas där igen för det gick inte att se var den fanns eller reservera den. Den finns som ljudbok i ljudbokstjänsten så jag provar att lyssna på den.
Beslut: Stannar

Tsarina – J. Nelle Patrick
Jag la till den här boken eftersom det är Jackson Pearce som har skrivit den under pseudonym. Den verkar inte så lätt att få tag på, jag tänkte att den skulle få åka men när jag faktiskt skulle ta bort den från Goodreads tog det emot lite. Den får stanna ett tag till.
Beslut: Stannar.

Death at Wentwater Court – Carola Dunn
Den blev visst reserverad från biblioteket.
Beslut: Stannar.

Kärlek, vänskap, hat – Alice Munroe
När Alice Munroe precis hade fått nobelpriset sprang jag på en låda med gratisböcker, däri fanns bland annat denna. Sen dess har den stått i hyllan och väntat på att få bli läst.
Beslut: Stannar.

Barfotadrottningen – Ildefonso Falcones
Den här lät som en spännande bok. Den tar jag och lånar från biblioteket!
Beslut: Stannar.

Hur gick det den här gången?
Böcker i att-läsa-hyllan vid start: 240
Antal stannande böcker: 11
Antal åkande böcker: 1
Totalt antal utrensade böcker: 26
Antal reserverade böcker på biblioteket: 1
Antal böcker att låna på biblioteket strax: 3
Antal böcker tillagda i ljudbokstjänst-bokhyllan: 3
Nuvarande antal i att-läsa-hyllan: 221

När jag publicerar det här inlägget har jag redan hunnit och gå och låna mina tre böcker från biblioteket och börjat läsa en annan. En bok blev utrensade den här gången men alltfler planerade att läsa inom en snar framtid, inte så pjåkigt. Det nuvarande antalet i att-läsa-hyllan står still eftersom jag också har lagt till en bok sedan förra veckan.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in TBR and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Down the TBR-Hole #6

  1. Pingback: Måndag #12 | Have You Read This One?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s