Måndag #15

I helgen var jag hemhemma och hämtade lite böcker. Jag åkte kollektivt i olika former tillbaka till lägenheten och jag är lite imponerad över hur många jag fick med mig, det var dock lite tungt att bära böckerna den sista biten. Det var mestadels Kitty-böcker som fick följa med (men jag tror jag har mer än hälften kvar?) men också några andra som slank med. Har jag inte räknat fel så var det 63 böcker som följde med mig (de på bilden) och sen ytterligare tre stycken som både åkte dit och tillbaka igen.

I dag var jag på biblioteket och hämtade Fire of Thorns av Rae Carson som jag reserverade i helgen. Jag har några andra lånade böcker som står i kö att bli lästa först, men man vet aldrig vad som händer med den ordningen. Jag tror att jag har officiellt gett upp Sirenen av Kiera Cass. Den föll mig inte riktigt i smaken, den har bara blivit liggandes så den blir nog igenlämnad till biblioteket i morgon.

Jag har nästan läst ut Three to Get Deadly av Janet Evanovich, det börjar bli spännande nu i slutet. Kanske blir den utläst ikväll. Sen ska jag klura på vilken bok som ska bli läst härnäst.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s