A Spell of Trouble

A Spell of Trouble – Leighann Dobbs, Traci Douglass
Original titel: A Spell of Trouble (2016)
Inläsare: Amy Rubinate
Serie: Silver Hollow #1
Nästa bok i serien: Spell Disaster
Typ av bok: Ljudbok
Längd: 5 timmar, 50 minuter
Förlag: Novel Audio

Delar av beskrivning från Goodreads:
When town trouble maker, Louella Drummond, drops dead in front of Isolde Quinn’s pet store just minutes after threatening both Issy and her cousin Graeme, the police in the small lakeside town of Silver Hollow assume it’s from natural causes. Until it’s discovered that Louella was murdered.

Det här är en ljudbok som hade lite musik i bakgrunden. Det var inte alltid jag hörde musiken när jag hade mycket andra ljud runtomkring mig, till exempel på bussen, men när jag hörde den tyckte jag att den var trevlig och lite mysig. Musiken tog inte över, vilket var bra, det var inte alltid man tänkte på att den var där.

Jag tyckte att det var roligt att de var flera stycken som var med i lösandet av det här mordet och inte bara Issy.

Varför är det så vanligt att huvudpersoner tänker på hur fantastiska ögon någon har, eller hur fantastiskt snygg någon är, fastän de befinner sig i en svår knipa eller är väldigt arga? Nu har jag inte riktigt befunnit mig i en sådan situation men jag har lite svårt att tro att någons snygghet skulle vara någonting jag tänkte på just då…

En liten småtrevlig bok, kan hända att jag lyssnar på nästa bok någon gång.

Jag gav den här boken 3 av 5 stjärnor – jag tyckte om den.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s