Måndag #16

I går läste jag ut Delirium av Lauren Oliver. Jag tänkte när jag var klar att nu blev min att-läsa-lista lite kortare på Goodreads, nu kanske det blir lite större skillnad på siffrorna i nästa Down the TBR-Hole-inlägg. Meeen, det visar sig att jag rensade bort den boken i det första inlägget. Jaja, jag tyckte om boken i alla fall, nu är jag nyfiken på vad som händer i nästa del…

På fredag ska vi ha läst ut De vänsterhäntas förening av Håkan Nesser till jobb-bokcirkeln. Vi vet redan vad alla tycker eftersom vi har pratat om boken två gånger (minst) sen vi började läsa den men det ska bli kul att se vad alla tycker om slutet på boken. Själv tror jag att vi nu (med sju kapitel kvar) har fått reda på mördaren men det är ännu många lösa trådar.

Jag funderar lite på vilken bok jag ska läsa härnäst. Jag har en hel hög med låneböcker och jag tror att jag borde prioritera Silkesmasken för den måste snart lämnas igen.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s