Måndag #17

I veckan som gick kom det lite böcker hem till mig, både sånna som jag hade beställt och en liten present. Kokboken, Pull Up a Chair av Tiffany Thiessen, har jag bläddrat lite i och just nu vet jag inte hur många recept jag faktiskt kommer att prova därifrån. Jag har faktiskt provat att göra chiapuddings-receptet däri två gånger, lite anpassad till vad jag hade hemma, och det blev riktigt bra! Det kommer nog ätas flera gånger!

Just nu läser jag mest i Pandemonium av Lauren Oliver och håller på att sneglar lite på de beställda böckerna jag har fått. På bussen i dag lyssnade jag klart på ljudboken Liesl & Po, också av Lauren Oliver, det var en mysig barnbok!

I fredags var den sista diskussionen om De vänsterhäntas förening av Håkan Nesser på jobbet, nu är den utläst! Jag ska se om jag kan få upp en recension någon gång under veckan. I december ska vi dra igång och läsa nästa bok, vilken det blir har vi inte riktigt bestämt än. Det blir roligt!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s