Måndag #25

En av mina julklappsböcker handlar om olika kända fiktiva detektiver. En del namn i den känner jag igen och andra är nya. Nu senast när jag var hemma hos mina föräldrar, och jag kikade på vilket lass av böcker jag skulle ta med mig den här gången, fick jag bland annat med mig de tre böckerna på bilden tillbaka. Detektiverna i de här tre böckerna finns alla med i julklappsboken.

Jag har tänkt mig att jag ska försöka formulera ett inlägg med mina lästankar inför året som kommer. Bland annat kommer jag försöka hitta på något med två av julklappsböckerna, kanske i form av en egen utmaning. Jag ska bara klura lite på hur jag ska formulera det hela.

Just nu läser läser jag The Last Wish av Andrzej Sapkowski. Jag började egentligen läsa den i slutet av förra året någon gång men jag har glömt det mesta så jag började om från början igen. Det är del 0.5 i serien The Witcher. I dag började jag också lyssna på One Bad Witch av Danielle Garrett, den sjätte boken i serien Beechwood Harbor Magic Mystery.

I morgon börjar jag jobba efter julledigheten. Ganska skönt att komma in i vardagen igen tycker jag även om det har varit väldigt trevligt att vara ledig ett slag.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s