Måndag #59

En bra sak med jackor som har stora fickor är att man kan på plats med böcker i dom. Det är inte alltid så praktiskt att ha med sig en väska men inte vill man väl lämna boken hemma för det? Nej. I dag, till exempel, var ett sådant tillfälle. Boken som fick följa med var Secret at Mystic Lake, del sex i den senaste Kitty-serien. Boken större än en svensk pocket så jag var inte säker på om den skulle få plats först men det gick hur bra!

I veckan har jag läst ut två böcker, omläsningen av Nikki Heat och den sjunde delen om Mercy Thompson Frost Burned.

Jag har flera böcker ur Nikki Heat-serien hemma som jag tänkte ge mig på inte alltför långt bort i tiden. Vi har tittat färdigt på tv-serien nu och det känns skönt att ha en liten bit av karaktärerna kvar.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s