Månadssammanfattning augusti 2020

  • Killer Insight – Victoria Laurie (Psychic Eye Mystery #4)
  • Royal Witch – Danielle Garrett (Beechwood Harbor Magic Mystery #7)
  • Kitty och fallet i Yellowstone – Carolyn Keene (Nancy Drew Files #95)
  • Den underjordiska järnvägen – Colson Whitehead
  • Betwixt – Danielle Garrett (Beechwood Harbor Magic Mystery #)
  • Heat Wave – Richard Castle (Nikki Heat #1)
  • Frost Burned – Patricia Briggs (Mercy Thompson #7)

Antal böcker: 7
Svenska/Engelska: 2/5
Hyllvärmare: –
Inkomna 2019/2020: –/4
Lånade böcker: –
Ljudböcker: 2
E-böcker: –
Omläsningar: 1
Tillhörande serie: 6
Skönlitteratur/facklitteratur: 7/–

Bokutmaning 2020: – (6/12)
Goodreads-mål: 7 (74/70)
Inkomna böcker: 8
Lästa böcker från egen hylla: 5

Augusti är min födelsedagsmånad, har jag tur får jag några böcker i födelsedagspresent. I år fick jag 6 stycken, Frost Burned och några Maigret-böcker. Frost Burned har jag hunnit med att läsa och näst på tur står Maigret på semester.

Den underjordiska järnvägen var månadens val i universitets-bokcirkeln. Jag tyckte om den mer än jag trodde att jag skulle göra. Jag var orolig att jag tyckte att den skulle vara väldigt jobbig att läsa, men den överraskade mig.

Omläsningen av Heat Wave blev äntligen klar (jag var tvungen att börja om i mitten av månaden eftersom jag tog för lång tid mellan gångerna och glömt bort det mesta) så nu kan jag ge mig på resten av böckerna i serien som väntar hemma.

Favoriten den här månaden blev nog Frost Burned, en mycket bra serie!

Jag får skärpa mig lite i bokutmaningen, nu är jag efter med två böcker. Jag klarade inte bokutmaningen förra gången men kanske den här gången! Goodreads-målet är avklarat, kanske att jag kommer över 100 böcker i år?

Vad läste ni i augusti?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in månadssammanfattning and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s