Måndag #64

I dag har jag både avslutat lyssningen på Crossing Over Easy av Nova Nelson och påbörjat nästa bokcirkelbok Och så var de bara en av Agatha Christie.

Crossing Over Easy var en ganska mysig lyssning, en pysselmordare som var lite rolig. Jag störde mig dock lite på att alla var så snygga. Eller, de får vara hur snygga de vill men det kändes lite onödigt att kommentera att alla var det.

Och så var de bara en ska vi ha läst två kapitel i till i morgon. I skrivande stund har jag läst lite mer än ett kapitel och jag insåg redan från början att det kommer vara ganska många karaktärer så jag skrev upp på en lapp vilka karaktärer som är med och på vilken sida de introducerades så att jag lätt ska kunna gå tillbaka och fräscha upp minnet.

Jag läser också Bokhandeln för ensamma hjärtan av Annie Darling. Jag insåg inte att det var ett kortlån som egentligen ska lämnas igen lite tidigare än jag tänkt så vi får se om jag måste överge den tillfälligt innan jag kan läsa klart den. Lite tveksam var jag i början men jag tror det går i rätt riktning!

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s