Månadssammanfattning november 2020

  • Queso de los Muertos – Nova Nelson (Eastwind Witches #4)
  • Kretsen – Maggie Stiefvater (Kretsen #1)
  • Vinterdrottningen – Sara Dalengren
  • First Comes Scandal – Julia Quinn (Rokesbys #4)
  • The President’s Hat – Antoine Laurain

Antal böcker: 4
Noveller: 1
Svenska/Engelska: 2/3
Hyllvärmare: –
Inkomna 2019/2020: –/1
Lånade böcker: 1
Ljudböcker: 3
E-böcker: –
Omläsningar: –
Tillhörande serie: 3
Skönlitteratur/facklitteratur: 5/–

Bokutmaning 2020: – (8/12)
Goodreads-mål: 5 (103/70)
Inkomna böcker: 9
Lästa böcker från egen hylla: 1

I november las den mesta lästiden på att skriva en bok till NaNoWriMo (National Novel Writing Month) och för första gången så lyckades jag! Några böcker blev ändå lästa.

The President’s Hat tyckte jag var lite långsam i omgångar men jag tyckte om hela ihopknytningen på slutet. Novellen Vinterdrottningen gav mig inte riktigt vad jag förväntade, jag hade hoppats på mer. Kretsen var månadens bokcirkelbok med universitets-bokcirkeln, jag tyckte om den är nyfiken på vad som kommer hända så jag tror att jag kommer plocka upp nästa del i serien. Quesos de la Muertos låter som en spansk bok men det är en maträtt som är i centrum i boken, en ganska mysig serie. First Comes Scandal var också en ganska mysig bok, jag gillade att huvudpersonen hade katter. Jag har inte träffat på så många andra husdjur än hundar i de historiska romance-böckerna.

Vad läste ni i november?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in månadssammanfattning and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s