Måndag/veckouppdatering #73 – en portugisisk kaka

En veckouppdatering för min årsutmaning (men mest för att jag tycker statistiken är skoj) för vecka 2 bjuds det på i dag.

Jag har inte avslutat några böcker sen förra vecka tror jag, men en del sidor har blivit lästa. Det är tillfredsställande att se den röda biten i antal sidor-grafen öka så det uppdateras flitigt där.

Just nu läser jag Cry Wolf som jag köpte i slutet av förra året. Den känns lite mörkare än Mercy Thompson-serien, jag tycker om den men det finns en liten oroskänsla för att den ska gå år det mörkare hållet istället för det ljusare (som jag vill).

Jag läser också Kitty och damen med lyktan med jobbcirkeln. Den är helt i min genre men lite utanför vad några av de andra normalt läser, den verkar överraska till det positiva. På fredag ska vi ha läst ut boken och diskutera, det blir spännande att se vad de andra tycker (och se vem det är som är den skyldige i boken).

Smaragdens bok har stått oläst väldigt länge i hyllan och när jag var hemhemma förra gången började jag läsa den. Det tog några sidor innan den kom igång och nu är den riktigt spännande!

Igår bakade jag en portugisisk kaka som bestod av mer ägg än mjöl. Jag är inte så förtjust i sockerkaka men det var väldigt spännande att prova denna! Inte helt otippat (men jag blev lite överraskad ändå) så smakade den en del ägg.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s